FAQ

Het antwoord op de meest gestelde vragen.

Vragen ivm PimpYourWall

Hier, online bestellen is veilig en eenvoudig.

We leveren vanuit onze eigen voorraad. Als je vandaag bestelt voor 20 uur worden de artikels ten laatste de volgende werkdag verzonden. Pakketjes naar België zijn gewoonlijk twee tot drie dagen onderweg, pakketjes naar Nederland zijn drie tot vier dagen onderweg.

Wij accepteren alle gebruikelijke betalingsmethodes: Bankcontact, Ideal, VISA, Mastercard, PAYPALL of gewoon een bankoverschrijving. Let wel: als je een bankoverschrijving gebruikt, zullen wij de goederen pas versturen als het aankoopbedrag op onze rekening staat. Gelieve je ordernummer in de omschrijving te zetten als je de bankoverschrijving gebruikt.
Alle betalingen gebeuren via een betalingsprovider (Mollie). Dit garandeert een volledig veilige en betrouwbare afhandeling.

Je zal via mail op de hoogte gebracht worden van elke stap in het verzendproces.

Wij leveren ook buiten Belgie en Nederland. Gelieve ons te contacteren voor de verzendkosten. Deze verschillen van land tot land.

Voor bestellingen naar België of Nederland bedragen de verzendkosten 4,95 EUR. Voor bestellingen boven de 50 EUR zijn de verzendkosten gratis.

Voor Belgie worden de meeste pakketjes afgeleverd via BPost. Voor Nederland is dit Post.nl.

Je kan tot 14 dagen na ontvangst van je muursticker(s) het retourproces starten. Nadat je ons op de hoogte hebt gebracht, heb je nog 14 dagen de tijd om je muursticker terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening. Alleen de kosten voor het terugsturen van de muursticker van je huis naar PimpYourWall.be zijn voor eigen rekening.
Wil je je muursticker(s) retourneren? Let er dan wel op dat je deze in originele staat met het plastic om je muursticker netjes in de verzendkoker terugstuurt.
Om de muursticker(s) te retourneren kun je rechtstreeks met ons contact opnemen via hallo@PimpYourWall.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending terugstorten. Mits de muursticker(s) in goede staat zijn ontvangen.

Vragen ivm de muurstickers.

Het materiaal is Vinyl of PVC. Bij elke muursticker staat in de kenmerken uit welk materiaal hij gemaakt is.

Je mag verwachten dat je muurstickers vele jaren gaan meegaan.

Neen. Onze muurstickers zijn muurvriendelijk. Zij zullen de bestaande muur niet beschadigen.

In principe kunnen de meeste effen ondergronden: geverfde muren, glas, hout of metaal.

Je moet ervoor zorgen dat de muur proper en droog is. Best dat je de muur even schoonwrijft met een doekje om er zeker van te zijn dat er geen stof tussen de muur en de sticker komt. Als je de muur net geschilderd hebt, is het aan te raden om een drietal weken te wachten alvorens de muursticker aan te brengen.

De meeste stickers kan je eenvoudig van de folie halen en opplakken. Bij complexere muurstickers met veel onderdelen worden instructies meegeleverd. De moeilijkheidsgraad van aanbrengen is bij elke sticker terug te vinden.

In theorie wel, ervaring leert ons dat dit dikwijls niet zo eenvoudig is.